Skip to main content Skip to footer

08 september 2023

Ontmoet InfoGroen op beurzen en evenementen

De komende periode neemt InfoGroen deel aan de Vakbeurs Openbare Ruimte, GrootGroenPlus en Meesters in de Tuin. Zien we elkaar daar? We vertellen je graag meer over de nieuwste ontwikkelingen en onze groene software oplossingen waarmee je tijd en kosten kunt besparen.

Vakbeurs Openbare Ruimte
27 en 28 september 2023
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Stand: 4.3.00

Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is een bezoek aan de Vakbeurs Openbare Ruimte een must. InfoGroen Software BV is ruim 35 jaar gespecialiseerd in slimme, geïntegreerde en hoogwaardige automatiseringsoplossingen voor de groensector. Met BOR-Vision houd je overzicht over de projecten en planning rond Beheer Openbare Ruimte. Ook geeft het jou en je opdrachtgevers inzicht in de performance van je BOR-dienstverlening. BOR-Vision kan eenvoudig worden gekoppeld aan beheerssoftware/GIS en aan softwarepakketten voor andere domeinen, financiën en HRM. Meer weten? Kom langs in onze stand.
Toegang tot de beurs is gratis. Vraag hier je toegangskaart aan.

GrootGroen Plus
4 t/m 6 oktober 2023
Locatie: Treeport 402 4891 PZ Rijsbergen
Stand: R115

Op GrootGroenPlus presenteren kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België de laatste ontwikkelingen. Een bezoek aan de beurs is een must voor kwekers, handelaren, overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars etc, en zeker ook voor groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra. In onze stand kun je kennis maken met ons groene softwarepakket GroenVision en de vele voordelen van onze mobiele oplossingen. De beurs is gratis toegankelijk na voorregistratie.

Meesters in de Tuin
12 oktober 2023
Locatie: Ebben INSPYRIUM, te Cuijk

Meesters in de Tuin is een inspiratie, netwerk én kennis event voor hoveniers. Dit jaar zet de organisatie nog sterker in op kennisdeling. Het event biedt diverse kennissessies van natuurinclusief ontwerpen tot marketing en ondernemerschap en meer dan 50 exposanten en een uitstekende ambiance om te netwerken. InfoGroen verzorgt ook een kennissessie met als thema “Goede planning is de basis voor tevreden klanten, medewerkers én bedrijfsresultaat”. Daarnaast zijn we met een stand aanwezig om je om te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en onze groene software oplossingen waarmee je tijd en kosten kun besparen.
Kaarten zijn hier te bestellen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.