Skip to main content Skip to footer

22 september 2024

Green, Vakbeurs voor de private en publieke groensector

  • Standnummer: 1161
  • Wanneer?
    22, 23 en 24 september 2024
  • Locatie:
    Gent (B)
  • Branche:
    Hoveniers

Op Green in Gent demonstreren wij je graag onze vakgerichte software oplossingen, dus combineer een bezoek aan deze beurs met een bezoek aan onze stand! 

Als Groen je vak is, dan is een bezoekje aan Green een absolute must. Hier staan de groenprofessionals die je zoekt, kleine en grote bedrijven. Hier vind je duurzame producten en diensten die je bedrijf een boost geven. De meest complete vakbeurs voor de private en publieke groensector, daar pluk je als bezoeker de vruchten van! Kom naar Green 2024 in Flanders Expo in Gent.  

In onze stand (standnummer 1161) kun je kennis maken met onze hoogwaardige automatiseringsoplossingen voor de groensector. Wij vertellen je graag meer over EasyVision, dé software voor de (Fijn)Hovenier, zowel voor de MKB als de ZZP bedrijven. Daarnaast demonstreren we VisionMobile, onze complete software voor mobiel werken. Met VisionMobile heb je je kantoor altijd op zak!
Met HelixCAD maak je de mooiste 2D en 3D ontwerpen. Om het je nog makkelijker te maken is het programma eenvoudig te integreren in EasyVision waardoor je snel en efficiënt beplantingsplannen kunt inrichten en calculatie begrotingen voorbereiden.

Klik hier voor meer informatie over de beurs.

De beurs is uitsluitend toegankelijk na voorregistratie. Dus registreer je bezoek hier.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.