Skip to main content Skip to footer

12 oktober 2023

Meesters in de Tuin 2023

  • Wanneer?
    12 oktober 2023
  • Locatie:
    Ebben INSPYRIUM, Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk
  • Branche:
    hoveniers

Donderdag 12 oktober vindt voor de 8e keer het Meesters in de Tuin event plaats. Dit B2B event richt zich o.a. op de betere hovenier en tuinontwerp(st)ers. InfoGroen is als partner uiteraard aanwezig bij dit event. 

John Willemsen is enthousiast over Meesters in de Tuin: "Dit is een van de mooiste beurzen qua inhoud, opbouw en entourage die ik ken. Normaliter is een beurs functioneel ingericht met stands. Bij Meesters in de Tuin wordt veel aandacht besteed aan de beursvloer, de sprekers podia en de catering. De high end sfeer wordt over de gehele oppervlakte doorgevoerd. Ook de kwaliteit van bezoekers is er heel hoog en de mensen die er komen, vallen volledig binnen onze doelgroep". Lees hier het hele artikel.  

Boek nu je ticket en stap op 12 oktober binnen in een inspirerende wereld waar alles draait om innovatie, onderscheidend vermogen, noviteiten en kennis.  

Naast de stands van de partners biedt het event een avondvullend programma met een spectaculaire opening, gevolgd door een formeel beursmoment, kennissessies en een afsluiting met diverse artiesten. Een unieke gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. 

In onze stand presenteren wij o.a. HelixCAD het tekenprogramma dat de hovenier werk uit handen neemt. Met HelixCAD kun je mooie ontwerpen en presentaties maken (in 2D en 3D), maar ook technische uitvoeringstekeningen en calculaties. Het is een compleet product.  

Zien wij jou op 12 oktober?

Voor meer informatie over deze beurs kijk op: https://meestersindetuin.nl

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.