Skip to main content Skip to footer

Alles in één software voor iedere Boomkweker

Zoek je een groene software oplossing waarmee je het gehele bedrijfsproces overzichtelijk kunt houden? Van offertes tot facturatie, van inzicht in de voorraden en de in- en verkoop tot het maken van, voorraadlijsten en orderoverzichten en nog veel meer? Dan is GroenVision het juiste programma voor jou.

Groene bedrijfsprocessen automatiseren

Het is onze missie om het administratieve werk op de kwekerij slimmer, simpeler, efficiënter en vooral ook leuker te maken. Al meer dan 30 jaar realiseren wij passende oplossingen voor al je bedrijfsprocessen.

Alles in één software voor Boomkwekers
Onze, met groene vingers ontwikkelde, software automatiseert je klant- en werkprocessen volledig, levert je tijdwinst en grip op je bedrijf, zodat jij je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je kwekerij.

Alles in één systeem

Onze software helpt om je bedrijf efficiënt in te richten. Het programma is eenvoudig in gebruik en groeit bovendien met je mee. Dit is het idee achter GroenVision′s innovatieve, toegankelijke software. Dat betekent voor jou optimale controle over je bedrijfsvoering en meer tijd voor je klant en product.

Passende oplossing

Voor elk type bedrijf in de boomkwekerij is er een passend pakket software samen te stellen. Van een compacte oplossing voor de kleinere kweker tot de volledige automatisering van grootschalige boom- en handelskwekerijen. Wij denken met je mee voor de beste oplossing.

GroenVision

GroenVision is dé geïntegreerde bedrijfssoftware voor boomkwekers. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld. Van fustregistratie, voorraadlijsten, orderoverzichten tot het voeren van de boekhouding. Met GroenVision heb je alles in één en eenvoudig meer controle. Voor elk type ondernemer bieden wij een passende oplossing.

VisionMobile

Wil je op iedere plek op de kwekerij of in de loods beschikken over actuele informatie? Alle werkprocessen buiten volgen, van rooien tot leveren? En papier- en foutloos werken? Met VisionMobile kun je 24/7, op elke locatie alles registreren, inzien en digitaal raadplegen.

VisionConnect

Uitwisselen van data kan veel gemak opleveren. VisionConnect biedt deze oplossing en zorgt ervoor dat informatie vlekkeloos wordt gedeeld. Data importeren en exporteren is geen probleem. Met VisionConnect bespaar je tijd, voorkom je fouten en beschik je altijd over actuele informatie. Benieuwd naar deze oplossing?

VisionFinance

VisionFinance is de software voor de complete boekhouding. Met VisionFinance weet je precies hoe je ervoor staat en voorkom je financiële verrassingen. De software beschikt over diverse koppelingen die het werk vereenvoudigen en handmatige invoer overbodig maken.

Compleet

 

Onze software maakt het mogelijk om alle gegevens aan elkaar te koppelen. Alle voordelen van een ERP-systeem voor de boomkwekerij.

Standaard mobiel werken

Dagelijks maken wij onze apps nog slimmer en ben je klaar voor de digitale wereld van morgen.

Wij staan voor je klaar

 

Onze specialisten van de supportafdeling staan klaar voor een snelle en deskundige ondersteuning van de geleverde software.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.