Skip to main content Skip to footer

GroenVision

GroenVision bezit een scala aan functionaliteiten. Door de modulaire opbouw groeit de software mee met je bedrijf. Met het juiste pakket bereik je de ideale balans tussen de kwekerij en het werk op kantoor. Zonder dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt. GroenVision maakt het werk makkelijker, overzichtelijker en ondersteunt bij de ontwikkeling van je bedrijf.

Hét softwarepakket voor de boomkwekerij

GroenVision is ontwikkeld op basis van de dagelijkse praktijk in boomkwekerijen, dat merk je gegarandeerd. Het zorgt voor efficiency en overzicht binnen je bedrijf. Met de GroenVision apps heb je met één klik inzicht in fustregistratie en lopende orders. Daarnaast zijn er koppelingen met je mail, agenda en Officepakket waardoor in GroenVision gemaakte offertes, voorraadlijsten en orderoverzichten in Word of Excel worden gepresenteerd. 

1. Voordeel

Door slimme en gebruikersvriendelijke software & apps bespaar je tijd en dus geld.

2. We spreken jouw taal

GroenVision is ontwikkeld op basis van de dagelijkse praktijk in boomkwekerijen en groene vingers proof. Dat merk je gegarandeerd.

3. Grip

Met GroenVision heb je een volledig overzicht van data. Dit zorgt voor rust en grip op de bedrijfsprocessen.

4. En nog veel meer

Documenten beheren, portals, dashboards, voorraadbeheer, koppelingen, en nog veel meer is allemaal mogelijk in GroenVision.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.