Skip to main content Skip to footer

Alles in één software voor de Groenprofessional

Ben je op zoek naar software die je bedrijf laat groeien?
Wil je professionele offertes, planningen en facturen?
Eenvoudig overzicht op je bedrijfsvoering en kunnen sturen op de actuele status van je projecten?
GroenVision automatiseert je klant- en werkprocessen volledig en zo eenvoudig mogelijk.

Hovenier

Zoek je een groene software oplossing om je papierwerk te stroomlijnen en efficiënter en effectiever om te gaan met je tijd? Tijd te besparen op arbeid, meer overzicht, inzicht en controle over je bedrijf(processen) en dus meer sturing te hebben op je bedrijf?

Groenvoorziener

Ben je als grotere hovenier / groenvoorziener, met zowel particuliere als zakelijke klanten, op zoek naar een complete oplossing? Wil je controle en overzicht over je totale bedrijfsvoering en je bedrijf optimaal bestuurbaar hebben?

BOR-dienstverlening

Wil je in de dynamiek van alledag overzicht houden over je projecten en planning rond Beheer Openbare Ruimte? En wil je inzicht in de performance van je BOR-Dienstverlening? Met een programma dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan je beheersoftware/GIS en andere programma's in je ICT landschap?

SW-bedrijf

Wil je uniformiteit in het ICT-landschap? Werken met één geïntegreerde database? Overkoepelend werken met verschillende bedrijfsonderdelen zoals groenvoorziening, kwekerij, schoonmaak, detachering of productie en tegelijkertijd per bedrijfsonderdeel werken in een eigen, passende werkomgeving?

Standaard mobiel werken

GroenVision is altijd en overal online toegankelijk voor mobiel werken.

Eén database

 

Relatie(beheer), Projecten en Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma.

Gemaakt voor de branche

Onze software is ontwikkeld met ruim 35 jaar kennis van én ervaring in de groensector. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.