Skip to main content Skip to footer

GroenVision

Wil je snel en wendbaar kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften en marktontwikkelingen? Je werkprocessen in de basis optimaal georganiseerd hebben. En altijd een up-to-date inzicht hebben in je resultaten op bedrijfs-, businessunit-, klant- en projectniveau? In GroenVision heb je alles in één, dus eenvoudig meer controle.

4 voordelen van GroenVision

GroenVision is dé geïntegreerde bedrijfssoftware voor hoveniers en groenvoorzieners. GroenVision automatiseert alle stappen in je klant- en werkprocessen én is eenvoudig in gebruik. Dit bewezen programma helpt je om in de dynamiek van alledag overzicht te houden over je projecten en stimuleert de samenwerking en communicatie met je klanten, de uitvoering en kantoor.

1. Heldere, eenduidige communicatie
Communicatie met je klanten leg je vast op relatie- of projectniveau. Documenten gemaakt bij een project, worden automatisch ook zichtbaar bij de relatie. Alle informatie zoals emails rondom een project is zo snel terug te vinden.

2. Gemaakt voor en door vakmensen
GroenVision is gemaakt door en voor mensen met vakkennis. Al meer dan 35 jaar maakt InfoGroen software voor de hoveniersector.

3. Inzicht op diverse niveaus in de organisatie
Van informatie per project tot en met managementinformatie voor intern gebruik en voor rapportages naar opdrachtgevers. Informatie delen en afschermen is een fluitje van een cent.

4. Schaalbaar
Groeit je bedrijf? Dan is GroenVision eenvoudig uit te breiden.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.