Skip to main content Skip to footer

24 mei 2023

NIEUW! VISION-Mobile Rooi/Raap App

Direct actueel inzicht in wat afgeroepen is en geleverd moet gaan worden op je mobiele telefoon.
Dat is met de VisionMobile Rooi/Raap App mogelijk!

Met VisionMobile kunnen Vision functies of documenten op een smartphone of tablet worden gebruikt. VisionMobile is continu in ontwikkeling en is uitgebreid met de Rooi/Raap App.
De App is direct verbonden met GroenVision, je hebt hierdoor direct inzicht in verkooporderregels die afgeroepen zijn en gerooid of geraapt dienen te worden. Vervolgens kun je per regel aangeven als dit is uitgevoerd.

Door het gebruik van een zelf gekozen filter kun je heel makkelijk en efficiënt bepalen hoe er gerooid/geraapt moet worden. Denk hierbij aan het efficiënt rooien op een locatie of een complete order voor één klant als eerste rooien en daarna verzamelen (rapen). Een andere slimme filter is op leverdatum, zodat er vooruit kan worden gewerkt voor bijvoorbeeld de volgende dag.

Met de introductie van de VISION-Mobile Rooi/Raap App is wederom een grote stap gezet in efficiënt werken op de kwekerij. Met een kleinere kans op fouten, geen papieren en formulieren meer buiten en de laatste wijziging is direct bekend bij de rooi- of raapploeg.

Wil je meer weten over deze of andere beschikbare App’s in GroenVision.
Neem dan contact op met: verkoop@infogroen.nl of bel 0172-235444.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.