Skip to main content Skip to footer

Over ons

InfoGroen Software BV is de nummer één in groene automatisering. Al meer dan 35 jaar zijn wij partner van hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekers die meer efficiency willen in hun bedrijfsvoering.

Onze visie

InfoGroen Software B.V. begeleidt gebruikers optimaal tijdens het hele automatiseringstraject van advisering tot installatie en opleiding. Ons doel is rendementsverbetering door efficiënte bedrijfsvoering via het gebruik van onze kwaliteitssoftware. Deze vaksoftware is speciaal ontwikkeld voor de groensector. Na een gesprek over jullie manier van werken, bedrijfsstructuur, de huidige automatiseringsgraad en het gewenste automatiseringsniveau ontvang je van ons een op maat gesneden advies.

1988

Opgericht

Door Stef Boersen en John Willemsen na afronding van hun opleiding aan de Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting.

28

Medewerkers

Staan dagelijks klaar om onze klanten optimaal te bedienen. Het team van InfoGroen bestaat uit specialisten met affiniteit voor groen.

4000+

Gebruikers

Maken dagelijks gebruik van onze software die compleet en eenvoudig in gebruik is. Een efficiënte bedrijfsvoering is het resultaat.

2024

GroenVision 3.0

Is de upgrade van GroenVision die voor 2024 gepland staat. Al meerdere jaren wordt aan de nieuwe versie gewerkt.

Wat hebben wij in huis?

InfoGroen is al meer dan 35 jaar actief als automatiseringsbedrijf voor de groensector. Wij zijn koploper in de branche. Zowel grote als kleine bedrijven werken met onze software. Bijna 30 gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks klaar voor advies, opleiding, installatie en hulp bij softwareproblemen. Daarnaast is een aantal specialisten continu bezig met de doorontwikkeling van onze software.

ONTWIKKELING

Specialisten zijn continu bezig met de doorontwikkeling van onze software.

ADVIES

Wat is de automatiseringsbehoefte van jouw bedrijf en hoe past GroenVision daarin?

SUPPORT

Servicedesk met deskundige medewerkers helpen je bij problemen snel weer op weg.

OPLEIDING

Verschillende opleidingsmogelijkheden om snel en efficiënt met onze software te kunnen werken.

Onze geschiedenis

Aandeelhouders Stef Boersen en John Willemsen hebben tijdens hun opleiding aan de Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting te Boskoop de eerste stappen gezet om software te ontwikkelen binnen het groen. Na hun afstuderen is InfoGroen officieel van start gegaan en binnen één jaar waren er de eerste gebruikers bij hoveniers/groenvoorzieners, gemeentes en het onderwijs. Enkele jaren later is ook voor de boomkwekerij de GROEN-Software beschikbaar gekomen. Een groot aantal gebruikers van het eerste uur zijn nog steeds klant bij InfoGroen.

In 2007 is besloten om ontwikkel technisch “het roer om te gooien” en is vanaf niets GroenVision ontwikkeld, dat sinds januari 2011 beschikbaar is. Vandaag de eerste dag ervaren zowel de gebruikers als wijzelf de voordelen van GroenVision qua gebruiksgemak, mobiele toegang, sneller werken en uitgebreide reportgenerator.

1988

Oprichting InfoGroen door Stef Boersen en John Willemsen, gericht op hoveniers/groenvoorzieners.

1994

HelixCAD, het tekenprogramma voor ontwerpen en technisch tekenen.

1996

GROEN-Software komt ook voor de boomkwekerij beschikbaar.

2007

Eerste versie van GROEN-Mobile komt beschikbaar.

2011

Introductie GroenVision, dé geïntegreerde bedrijfssoftware voor de groensector.

2014

Introductie VisionMobile, de complete software voor mobiel werken.

2021

In 2021 is InfoGroen verhuisd naar het nieuwe kantoor op de Proeftuin van Holland in Boskoop. Een prachtige, inspirerende en groene omgeving waarin het prettig werken is.

2024

Lancering GroenVision 3.0. Al twee jaar wordt aan de nieuwe versie van GroenVision gewerkt. Medio 2023 worden de gebruikers over de update geïnformeerd. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.