Skip to main content Skip to footer

Alles in één software voor de Hovenier en Boomverzorger

Zoek jij een groene software oplossing om sneller offertes te maken en administratieve rompslomp te vermijden? Werk jij met meerdere systemen naast elkaar en wil je tijd besparen, meer overzicht, inzicht en controle over je bedrijf? Dan is GroenVision het juiste programma voor jou.

Groene bedrijfsprocessen automatiseren

Gewone software is niet goed genoeg voor onze klanten, juist daarom kiezen onze klanten speciaal voor onze groene software, die is bedoeld voor tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud.

Alles in één systeem

Onze software helpt om je bedrijf efficiënt in te richten. Het programma is eenvoudig in gebruik en groeit bovendien met je mee. Dit is het idee achter GroenVision′s innovatieve, toegankelijke software. Dat betekent voor jou optimale controle over je bedrijfsvoering en meer tijd voor je klant.

Passende oplossing

Voor elk type bedrijf is er een passend pakket software samen te stellen. Van het eenvoudig vastleggen van klantgegevens en maken van standaardbrieven tot uitgebreide projectcalculaties en offertes. Wij denken met je mee voor de beste oplossing.

EasyVision

EasyVision is de meest complete, groene bedrijfssoftware voor Hoveniers, Boomverzorgers en overige groene specialisten. Specifiek gericht op de MKB’er. Door de modulaire opbouw kan EasyVision heel eenvoudig op jouw wensen worden afgestemd. Met het juiste EasyVision startpakket bereik je de ideale balans tussen uitvoering en het kantoor. Zonder dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt.

GroenVision Professional

Voor de grotere hoveniers met zowel particuliere als zakelijke klanten. GroenVision Professional is een allround programma en eenvoudig in gebruik en heeft vele functionaliteiten voor grip op alle processen en optimale controle over de bedrijfsvoering. Van relatiebeheer, calculatie en offerte tot en met facturatie en managementrapportages.

VisionMobile

Met VisionMobile werk je efficiënter, sneller en digitaal! Met VisionMobile kun je alle projectkosten digitaal registreren en je klant online inzicht geven in het projectdossier. VisionMobile, is een complete app, die geïntegreerd is binnen GroenVision en zowel voor de medewerkers als voor de klant een mooie digitale tool.

PlanVision

PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en/of materieel. Met PlanVision kun je flexibel plannen en heb je een continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. De planning is ook beschikbaar als digitale werkbon binnen VisionMobile.

HelixCAD

Met HelixCAD maak je weergaloze ontwerpen en exacte uitvoeringstekeningen. In 2D of 3D! Het programma is compleet en gebruikersvriendelijk en zit boordevol groene kennis en handige groene tools. De overzichtelijke menustructuur en de gebruikte iconen maken in één oogopslag duidelijk hoe HelixCAD werkt.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.