Skip to main content Skip to footer

GroenVision Professional

Ben je op zoek naar professionele software voor de hovenier, boomverzorger en groenvoorziener? Waarmee de projectadministratie van (na)calculatie tot offerte en het digitaal bijhouden van projectdossiers en -kostenregistratie in één pakket is samengebracht? Kies dan voor GroenVision Professional. Met onze software blijft het bedrijf optimaal bestuurbaar.

Voordelen van GroenVision Professional

GroenVision Professional is het allround programma voor de grotere hoveniers en groenvoorzieners met zowel particuliere als zakelijke klanten. Gemaakt voor managers die hun bedrijf optimaal bestuurbaar willen houden.

1. Gebruikersvriendelijk en compleet pakket

Het programma is te gebruiken bij alle stappen in het werkproces: relatiebeheer, inkoop, calculaties en offertes, plannen, uren boeken, facturen maken, etc.

2. Gemaakt voor en door vakmensen

GroenVision Professional is gemaakt door en voor mensen met vakkennis. Al meer dan 30 jaar maakt InfoGroen software voor de hoveniersector.

3. Inzicht op niveaus in de organisatie

Van informatie per project tot en met managementinformatie voor intern gebruik en voor rapportages naar opdrachtgevers.

4. Schaalbaar

Groeit je bedrijf? Dan is GroenVision Professional eenvoudig uit te breiden tot GroenVision Enterprise.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.