Skip to main content Skip to footer

PlanVision

Wil je in één oogopslag inzicht in de over- en onderbezetting van je medewerkers en/of materieel? Wil je snel en overzichtelijk medewerkers en materieel inplannen? En de uren die volgens planning zijn uitgevoerd met één druk op de knop inboeken? De uitgebreide en gebruikersvriendelijke planningstool PlanVision is hiervoor dé oplossing.

Voordelen van PlanVision

Met PlanVision maakt elk hoveniers- en/of groenvoorzieningsbedrijf een overzichtelijke planning. PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van personeel en/of materieel. Het geeft een duidelijk inzicht in de planning met behulp van een tijdlijn. De tijdlijn wordt in de browser buiten GroenVision zelf geopend. Hierdoor kun je doorwerken in GroenVision terwijl de planning open staat. 

1. Automatische berekening van de bedrijfscapaciteit
Met PlanVision heb je continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. Pieken en dalen kunnen worden afgevlakt zodat een continue workflow binnen je bedrijf gegarandeerd is.

2. Koppeling met VisionMobile
Door PlanVision te koppelen met VisionMobile zijn wijzigingen in de planning nog eenvoudiger door te voeren, zelfs als je niet op kantoor bent.

3. Plannen vanuit vier onderdelen
De planningen kunnen worden ingestoken vanuit vier onderdelen: projecten, ploegen, medewerkers en materieel. Door het gebruik van vier tabbladen kun je gelijk één van de vier onderdelen bekijken of toevoegen.

4. Eenvoudige urenregistratie
De planning is als onderlegger te gebruiken voor de digitale werkbon die ook door de klant digitaal te ondertekenen is.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.