Skip to main content Skip to footer

27 februari 2023

NG-PlanVision staat voor Next Generation

 

NG-PlanVision staat voor Next Generation
De tijdlijn van NG-PlanVision is compleet vernieuwd. PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en materieel. Hierdoor heb je in één oogopslag een actueel inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. Door goed te luisteren naar vragen en opmerkingen over de vorige tijdlijn is er een overzichtelijke en snelle planningstool ontstaan: de NG-Tijdlijn

Planning is natuurlijk al sinds jaar en dag mogelijk binnen GroenVision maar omdat InfoGroen nooit stil staat, presenteren wij nu de compleet nieuwe Planning die klaar is voor de toekomst.

NG-PLANVISION
Met NG-PlanVision maakt elk hoveniers- of groenvoorzieningsbedrijf een overzichtelijke planning, ongeacht welke GroenVision versie je ook gebruikt.

NG-PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers of materieel.

Het geeft een duidelijk inzicht in de planning met behulp van een tijdlijn, die kan worden ingesteld op projecten, ploegen, medewerkers en machines, in verschillende kleuren.

Hierdoor is in één oogopslag zichtbaar de nog te plannen uren per project en welke medewerkers en machines beschikbaar zijn.

INZICHT BEZETTING MEDEWERKERS EN/OF MATERIEEL
Planvision geeft een continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. Door het afvlakken van pieken en opvullen van dalen is een continue kwaliteit van uw bedrijf gegarandeerd.

NG-PlanVision is onlangs vernieuwd en werkt nu als app. De interface is vriendelijker en de vernieuwde techniek maakt dat de tool sneller functioneert.

Planningen kunnen worden ingestoken vanuit vier verschillende onderdelen.

 1. Project:
  Alle projecten op een rij met zichtbaar wanneer gepland.
  Ook gepland  zonder medewerker is hier zichtbaar.
 1. Ploeg:
  Speciaal voor bedrijven met vaste ploegen.
  Er is een weergave waar alleen de ploegen staan met in de tijdlijn waar ze gepland staan.Deze weergave kan worden uitgeklapt om ook de medewerkers te zien.
 1. Medewerker:
  Medewerkers onder elkaar, met de planningen er achter.
  In deze weergave is het ook mogelijk om voor één dag de medewerkers horizontaal te tonen, met de planningen daaronder.
 1. Materieel:
  Een aparte ingang om te zien waar het materieel is gepland. Handig om snel te zien of de grotere machines efficiënt worden ingezet.

MET VIER TABJES KUN JE GELIJK BIJ 1 VAN DE 4 ONDERDELEN KIJKEN.
Voor onderhoud kan met 1 druk op de knop repeterend onderhoud worden ingepland. De planning is ook zichtbaar in Vision-Mobile interne medewerkers portal. De planning kan worden gebruikt als onderlegger voor de urenregistratie. Indien werkzaamheden volgens planning zijn uitgevoerd kan met één druk op de knop akkoord worden gegeven op de planning en zijn de geplande uren ingeboekt. Dit is ook heel makkelijk aan te passen, als er bijvoorbeeld meer of minder uren zijn gewerkt dan ingepland.

PlanVision

ENKELE VOORDELEN VAN PLANVISION:

 • Flexibel plannen
 • Automatische doorberekening van de bedrijfscapaciteit.
 • Koppeling van planning met projectadministratie/communicatie met de klant.
 • Inzicht in de voortgang bij aangenomen werk.
 • Werkindeling op basis van benodigde capaciteit in een bepaald project in een bepaalde periode.
 • Onderhoud inplannen.
 • Beschikbaarheid vanuit het rooster, ook te gebruiken voor JUM.
 • Grafisch snel verschuiven van de planning.
 • Planning als onderlegger te gebruiken voor de digitale werkbon die ook door de klant digitaal te ondertekenen is.

WIL JE EEN GRATIS DEMONSTRATIE, VRAAG DEZE DAN NU AAN!

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.