Skip to main content Skip to footer

27 februari 2023

Telebankieren nog eenvoudiger met Bizcuit API Koppeling

 

Het exporteren van betalingen en het ophalen van bankmutaties is met deze nieuwe optie, veiliger, sneller, efficiënter en bespaart tijd.

De bank bijwerken door bankmutaties te downloaden en inkoopfacturen via SEPA te exporteren voor betaling is met deze Bizcuit API koppeling verleden tijd. Het wekelijks of dagelijks terugkerende ritueel wordt zo een plezierige activiteit van die dag.

Deze nieuwe optie is voortgekomen uit de PSD2 ofwel Payment Services Directive, dit is een Europese wet om innovatie en concurrentie op de betaalmarkt te bevorderen.
Dit betekent dat naast banken ook andere payment service providers hierin actief mogen zijn. In de nabije toekomst kun je waarschijnlijk nog meer innovaties verwachten.

De huidige telebankierkoppeling stuurt met GroenVision de bestanden rechtstreeks naar je telebankierprogramma. Door deze Bizcuit API koppeling er tussen te plaatsen worden de bankmutaties en verstuurde betalingen automatisch verwerkt en hoef je zelf alleen maar de controle uit te voeren. Inloggen bij de bank, het ophalen en opslaan van bankmutaties, het exporteren van betalingen en inlezen in telebankieren is hierdoor niet meer nodig. Via het Bizcuit platvorm kan met nagenoeg iedere Nederlandse bank worden gekoppeld. Het kan standaard drie verschillende bankrekeningen verwerken.

Veiligheid!
Er wordt gewerkt met een unieke sleutel die alleen met jouw Bizcuit account kan koppelen. Autorisatie van gebruikers is strikt vastgelegd, medewerkers kunnen zonder toegang tot telebankieren de mutaties verwerken in VisionFinance. Buizcuit is een payment service provider die valt onder de PSD2, een Europese wet voor  betalingsverkeer. De Nederlandse Bank verschaft de vergunning en controleert (www.dnb.nl). Daarnaast is er toezicht van ACM (Autoriteit Consument en Markt) en AFM Autoriteit Financiële Markten) en AP Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat heb je nodig?
VisionConnect Bizcuit. API koppeling
Je dient zelf bij Bizcuit een account te openen en het daarbij behorende abonnement af te sluiten, zie www.bizcuit.nl/prijs

Heb je vragen over deze optie? Neem dan contact op met onze afdeling advies en verkoop via 0172-235444 of per e-mail verkoop@infogroen.nl.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.