Skip to main content Skip to footer

VisionFinance

Live zien wat er binnenkomt én wat er uitgaat. Dat is de basis van je bedrijfsvoering. Met VisionFinance weet je precies hoe je ervoor staat en heb je nooit financiële verrassingen.

Voordelen van VisionFinance

Of je nu hovenier, groenvoorziener of adviseur in het groen bent, een goede financiële administratie is een vereiste. Financieel inzicht is immers de basis voor de continuïteit van je bedrijf en belangrijke beslissingen. VisionFinance is een compleet programma voor de financiële administratie, speciaal ontwikkeld voor de groensector. Uiteraard is VisionFinance automatisch te koppelen met internetbankieren.

1. Koppelingen
De informatie in de boekhouding vormt het hart van je bedrijfsvoering. VisionFinance kun je probleemloos koppelen met andere programma’s.

2. Modules voor maatwerk
Net zoals alle andere programma’s van InfoGroen is VisionFinance opgebouwd uit een complete basismodule die je kunt aanvullen met specifieke uitbreidingsmodules.

3. Alles in één programma
De boekhouding is geïntegreerd in GroenVision. Zo heb je bij een relatie direct inzicht in historie van gemaakte afspraken, projecten en de financiële situatie.

4. Geeft inzicht
Met VisionFinance heb je een up-to-date inzicht in de performance van je bedrijf. Op welk niveau dan ook. Per specifiek project, bedrijfsonderdeel of getotaliseerd voor het totale bedrijf.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.