Skip to main content Skip to footer

Advies/Ontwerp

Ben je als adviseur werkzaam in aanleg en onderhoud van de groene omgeving?
Wil je professionele ontwerpen en exacte uitvoeringstekeningen maken?
Onze software heeft groene roots en is afgestemd op de groene professional.
GroenVision kan worden gebruikt voor zowel de eigen bedrijfsautomatisering als voor het advieswerk voor je klant. 

HelixCAD

Met HelixCAD maak je weergaloze ontwerpen en exacte uitvoeringstekeningen. In 2D of 3D! Het programma is compleet en gebruikersvriendelijk en zit boordevol groene kennis en handige groene tools. De overzichtelijke menustructuur en de gebruikte iconen maken in één oogopslag duidelijk hoe HelixCAD werkt.

EasyVision

EasyVision is de meest complete, groene bedrijfssoftware voor Hoveniers, Boomverzorgers en overige groene specialisten. Specifiek gericht op de MKB’er. Door de modulaire opbouw kan EasyVision heel eenvoudig op jouw wensen worden afgestemd. Met het juiste EasyVision startpakket bereik je de ideale balans tussen uitvoering en het kantoor. Zonder dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt.

VisionFinance

VisionFinance voor de complete debiteuren- en crediteurenadministratie. Inclusief dagboekverwerking. Met VisionFinance weet je precies hoe je ervoor staat en voorkom je financiële verrassingen.

VisionKenmerken

VisionKenmerken omvat uitgebreide botanische informatie van ruim 8000 planten en bomen met meer dan 10.000 foto’s. Met een selectiemenu selecteer je eenvoudig planten die aan bepaalde criteria voldoen. Hiermee maak je een uitgekiend, divers en verrassend beplantingsplan.

Standaard mobiel werken

Onze software is altijd en overal online toegankelijk voor mobiel werken.

Eén database

 

Relatie(beheer), Projecten en Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma.

Gemaakt voor de branche

Onze software is ontwikkeld met ruim 35 jaar kennis van én ervaring in de groensector. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.