Skip to main content Skip to footer

GroenVision Enterprise

Ben je ook dagelijks bezig de productiviteit van je bedrijf te verhogen en je capaciteit te optimaliseren? Wil je hierbij hulp van software waarin je alle bedrijfsprocessen kunt integreren? En wil je eenvoudig beschikken over managementinformatie per bedrijfsonderdeel of van de gehele bedrijfsgroep? Dan is GroenVision Enterprise dé software oplossing voor jou.

4 voordelen van GroenVision Enterprise

GroenVision Enterprise heeft als doel de productiviteit te verhogen en je capaciteiten te optimaliseren. Dit werkt het beste als alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. En dat is mogelijk met GroenVision Enterprise. Met als resultaat: tevreden klanten krijgen én behouden. Zo heb je alles in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk programma.

1. Standaard mobiel werken

GroenVision is altijd en overal online toegankelijk voor mobiel werken. Zo heb je direct inzicht in je bedrijf, waar je ook bent, via de gratis webclient vanaf een laptop of tablet met een internetverbinding.

2. Gebruikersvriendelijk en één database

Relatie(beheer), Projecten en Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma. Je hoeft dus niet te schakelen tussen programma's; alles is geïntegreerd in 1 systeem.

3. Meerdere bedrijven / business units

Met GroenVision Enterprise kun je aangeven welke informatie (zoals relaties, medewerkers) je wel of niet wilt delen over de bedrijven. Hierbij heeft ieder bedrijf zijn eigen business en centraal kunnen bijvoorbeeld relaties en medewerkers/planning worden gedeeld.

4. Geeft inzicht

Eenvoudig inzicht in je totale bedrijf en in de verschillende afdelingen c.q. vestigingen. Met GroenVision krijg je up-to-date inzicht in de performances van je bedrijf. Op welk niveau dan ook.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.