Skip to main content Skip to footer

VisionMobile

Wil je op iedere plek op de kwekerij of in de loods over actuele informatie kunnen beschikken? Alle werkprocessen buiten volgen, van rooien tot leveren? En papier- en foutloos werken? Met VisionMobile kun je 24/7, op elke locatie alles registreren, inzien en digitaal raadplegen.

4 voordelen van VisionMobile

Met VisionMobile beschik je op iedere plek in de kwekerij of loods over actuele informatie. Alle werkprocessen buiten zijn te volgen, van rooien tot leveren. Met de apps van GroenVision kun je eenvoudig én papierloos werken en voorkom je extra handelingen en fouten.

1. Besparing 

Gemakkelijk gegevens verwerken op elke locatie in de kwekerij bespaart veel werk en tijd. De apps van GroenVision zijn zo ontwikkeld dat de gegevens direct zichtbaar zijn op kantoor en zijn hierdoor een goede aanvulling op bestaande oplossingen.

2. Communicatie

De digitale wereld gaat snel. Met onze apps bieden wij de mogelijkheid om te verbinden en informatie dichterbij je medewerkers en klanten te brengen.

3. Geeft inzicht

Medewerkers in de kwekerij worden ondersteund doordat ze realtime inzicht hebben. Of het nu gaat om de rooilijst of registreren van fust. We bieden diverse apps die het inzicht in je bedrijfsvoering vergroten.

4. Ontwikkeling

Wij ontwikkelen onze software zelf. Dit doen wij al ruim 30 jaar voor de branche en we blijven innoveren op basis van de praktijk.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.