Skip to main content Skip to footer

Ons team

InfoGroen heeft alle deskundigheid in huis om jou te voorzien van de beste bedrijfssoftware. Alle medewerkers bij InfoGroen hebben affiniteit met het groen en onze ontwikkelaars snappen de wensen van de klant als geen ander. 

Wie zijn wij?

Operationeel Manager

Erik Aarsen

Is Operationeel Manager en verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van consultancy, planning, servicedesk en back office. Hij vindt het een uitdaging om collega’s te stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen. Hij is ook het eerste aanspreekpunt voor de klant bij zaken die niet naar wens verlopen. 

Daarnaast zorgt hij ervoor in zijn rol als projectleider dat elk implementatie project zo goed mogelijk verloopt en onderhoudt hij tijdens de implementatie contact met u als opdrachtgever.

Officemanager

Monique Bakker

Monique zorgt ervoor dat alles op kantoor op orde is en efficiënt verloopt. Drie dagen in de week is zij het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Zij plant ook de collega’s in voor werkzaamheden en ontzorgt collega’s in zijn of haar werkzaamheden.

Software adviseur

Theo Bauhuis

Implementeert onze software bij hoveniers en groenvoorzieners. Deze stabiele factor verzorgt het hele traject van installatie, inrichting tot instructie. Ook voor telefonische ondersteuning aan de servicedesk en aanvullende begeleidingen op de werkplek draait hij zijn hand niet om.

Mede-oprichter en financieel directeur

Stef Boersen

Is als mede-oprichter en directeur de stille kracht van InfoGroen. Hij heeft de touwtjes in handen als het gaat om beleid, personeel en financiën. Daarbij waakt hij ervoor vooral de lange termijn niet uit het oog te verliezen.

Software adviseur

Annemieke Cok-Tempelaar

Annemieke is onze specialist GROEN-Calculatie- het programma waar ze zelf jarenlang mee werkte bij een groenvoorzieningbedrijf, en GroenVision. Zij geeft cursussen, houdt zich bezig met maatwerk lay-outs en je kunt haar treffen bij de servicedesk.

Ontwikkelaar

Nic van Dijk

Nic is programmeur bij InfoGroen sinds de herfst van 2018. Samen met onze vakspecialisten zorgt hij dat nieuwe ontwikkelingen in de markt en de vraag naar nieuwe functionaliteiten zo goed en snel mogelijk worden ingepast in onze software. Zo blijven de programma’s mede dankzij hem van deze tijd.

Software adviseur

Mark Hessels

Is softwareadviseur voor de hoveniers onder onze klanten. Met zijn opleiding aan de HAS in Den Bosch weet hij precies waar hij over praat. Hij heeft intussen al bij talloze hoveniers onze software geïnstalleerd. "Voor mij is een opleidingstraject succesvol, als de gebruikers vragen stellen die verder gaan dan de basiskennis van de programma's", aldus Mark.

Back-Office

Diane Hoogenboom

Is een veelzijdige duizendpoot die de totale inkoop en de logistieke organisatie van alle orders voor haar rekening neemt.

Daarnaast is de orderregistratie haar verantwoordelijkheid en bewaakt ze de voorraad.

Software adviseur

Silvia Hoogenboom

Silvia helpt en begeleidt onze gebruikers bij het werken met de programma’s en modules van GroenVision. Als voormalig gebruiker van de software heeft Silvia ervaren hoe belangrijk en fijn het is als je goed door de servicedesk wordt geholpen. Het is dan ook haar streven om iedereen zo goed mogelijk te helpen met het beantwoorden van complexe vragen.

Ontwikkelaar

Marco Kamps

Is software-ontwikkelaar en programmeur. Verder is hij actief in de verkoop en implementatie van branchepakketten buiten de groensector.

Software adviseur

Jan Kastelein

Is al jaren één van de drijvende krachten van InfoGroen en onze specialist Boomkwekerij. Hij stuurt het verkoopteam aan en is verantwoordelijk voor service, ontwikkeling en verkoop. Daarnaast weet hij als allround software adviseur precies met welke software je de administratieve bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk kunt laten verlopen. Daarbij is hij ook zeer bekend met hoveniers en groenvoorzieners en adviseert hij hen bij de aankoop van GroenVision.

Software adviseur

Erwin Loomans

Erwin krijg je aan de lijn als je de servicedesk belt met technische vragen. Daarnaast ondersteunt hij bij het interne systeembeheer en houdt hij zich bezig met maatwerk lay-outs. En last but not least: is er ergens een beurs, dan is Erwin de persoon die de stand van InfoGroen opbouwt en weer afbreekt.

Back-Office / Software specialist

Carla Senneker

Carla houdt zich bezig met de administratie en boekhouding van InfoGroen. Ze werkt dagelijks met VisionBoekhouding, en ze kent het programma van voor tot achter. Indien nodig helpt ze onze klanten graag op weg.

Software adviseur

Kean van der Sman

Kean van der Sman bemant samen met zijn collega’s de servicedesk voor de hoveniers en groenvoorzieners. Naast GroenVision gebruikers ondersteunt hij ook onze HelixCAD gebruikers.

Software adviseur

Ryan van der Sman

Als software adviseur is Ryan voornamelijk actief op de servicedesk voor de boomkwekerij. Hij ondersteunt de GroenVision gebruikers bij het gebruik van de software en geeft antwoord op vragen van gebruikers.

Software adviseur

Martijn Steenks

Martijn is als software adviseur voornamelijk werkzaam op de servicedesk voor de hoveniers. Martijn begeleidt onze klanten bij het gebruik van de software zodat zij efficiënter kunnen werken en tijd kunnen besparen. Want daar is onze software voor bedoeld.  

Software adviseur

Robert Sterkenburg

Is support medewerker en Jasper lay-outs specialist voor GroenVision Order. Met een brede technische achtergrond streeft hij ernaar de wensen van klanten te realiseren. Robert houdt van de uitdagingen die komen kijken bij de diverse vragen en wensen van klanten. Daarnaast geeft hij ook begeleiding op locatie bij de klant voor GroenVision.

Software adviseur

Jennifer van Veghel - Klein Goldewijk

Als software adviseur is Jennifer voornamelijk actief op de servicedesk voor de boomkwekerij. Zij ondersteunt de GroenVision gebruikers bij het gebruik van de software en geeft antwoord op vragen van gebruikers.

Software adviseur

Patrick Vianen

Patrick is onze interne systeembeheerder en onze specialist techniek. Hij regelt alles tot in de puntjes voor zowel collega’s als klanten. Daarnaast verzorgt hij de orderverwerking en ondersteunt waar nodig de servicedesk-techniek.

Software adviseur

Elmar Visser

Elmar is onze softwareadviseur die sinds 2015 breed wordt ingezet binnen het Orderteam; zowel bij de servicedesk, begeleidingen, als voor maatwerk lay-outs. Daarnaast is hij specialist voor GroenVision Order. 

Software adviseur

Marco Weismann

Marco geeft ondernemers advies gericht op verbeteringen van bedrijfsprocessen en – resultaten waarbij GroenVision als managementtool wordt ingezet. Hij is bekend met het boomkwekerijvak en adviseert hen bij de aankoop van GroenVision. 

Mede-oprichter en algemeen directeur

John Willemsen

Is als mede-oprichter en algemeen directeur het gezicht van InfoGroen. Na zijn opleiding aan de Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting in Boskoop startte hij samen met Stef Boersen meteen in 1988 met zijn missie: het aanbieden van een compleet spectrum aan automatiseringsoplossingen voor de boomkwekerij en hoveniers/groenvoorzieners. Als een van de specialisten in dit vakgebied ontwikkelt hij nog altijd continu plannen en producten en geeft hij lezingen. 

Ontwikkelaar

Lambert Willemsen

Is softwareontwikkelaar en informatie-analyticus. Samen met onze vakspecialisten zorgt hij dat nieuwe ontwikkelingen in de markt en de vraag naar nieuwe functionaliteiten zo goed en snel mogelijk worden ingepast in onze software. Zo blijven de programma’s mede dankzij Lambert van deze tijd.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.