Skip to main content Skip to footer

Partners

Onze partners bieden vakgerichte, gespecialiseerde aanvullende oplossingen. Door samen te werken kunnen we onze klanten één totaaloplossing bieden.

De partners van INFOGROEN zijn:

  • Interforce Networks BV: partner voor alles-in-één ICT-oplossingen
  • Scan Sys: partner in oplossingen voor het efficiënt, geautomatiseerd verwerken van diverse documentstromen

 

Wij vinden het belangrijk om op de voet de nieuwe ontwikkelingen binnen de sector te begeleiden en goed geïnformeerd te zijn.
Daarom zijn we lid van de onderstaande organisaties:
 

VHG

De VHG is de belangenbehartiger en adviseur van groene ondernemers: hoveniers, groenvoorzieners, dak- en gevelbegroeners, boomverzorgers en interieurbeplanters. Ook vormt de VHG een gemeenschap, een sociëteit, waarin groen ondernemerschap tot bloei komt door contact en gedeelde interesse.

NLdigital

InfoGroen is samen met ruim 600 toonaangevende ICT-bedrijven lid van branchevereniging NLdigital (voorheen Nederland ICT). Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. De leden van NLdigital zijn actief in alle takken van de Informatie en Communicatie Technologie; van telecommunicatie tot IThardware; van maatwerksoftware tot cloudtoepassingen; van consultancy tot datacenters; van applied gaming tot appontwikkeling.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.