Skip to main content Skip to footer

SW-Enterprise

Ben je ook dagelijks bezig om de productiviteit van je bedrijf te verhogen en je capaciteit te optimaliseren? Wil je hierbij hulp van software waarin je alle bedrijfsprocessen kunt integreren en eenvoudig managementinformatie per bedrijfsonderdeel of over de gehele bedrijfsgroep beschikbaar hebt? Dan is SW-Enterprise de software oplossing voor jou.

4 voordelen van SW-Enterprise

Met SW-Enterprise heb je altijd up-to-date inzicht in de performance van het totale bedrijf en van de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. SW-Enterprise maakt het mogelijk om overkoepelend te werken aan verschillende bedrijfsonderdelen. En tegelijkertijd per bedrijfsonderdeel te werken in een eigen passende omgeving.

1. Standaard mobiel werken
SW-Enterprise is altijd en overal online toegankelijk voor mobiel werken. Zo heb je direct inzicht in je bedrijf, waar je ook bent, via tablet, smartphone of scanner. 

2. Gebruikersvriendelijk en één database
Relatie(beheer), Projecten, Orders, Planning en eventueel Boekhouding zijn geïntegreerd in 1 programma en 1 database. Alles is geïntegreerd in 1 systeem.

3. Meerdere bedrijven / business units
Met SW-Enterprise kun je aangeven welke informatie (zoals relaties, medewerkers) je wel of niet wilt delen over de bedrijven. Hierbij heeft ieder bedrijfsonderdeel zijn eigen business en centraal kunnen bijvoorbeeld relaties en medewerkers/planning worden gedeeld.

4. Geeft inzicht
Eenvoudig inzicht in het totale bedrijf en in de verschillende afdelingen c.q. vestigingen. Met SW-Enterprise krijg je up-to-date inzicht in de performances van je bedrijf. Op welk niveau dan ook.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.