Skip to main content Skip to footer

EasyVision

Groene software voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging en overige groene specialisten. Maak vliegensvlug overzichtelijke offertes, vermijd voortaan arbeidsintensieve administratieve rompslomp, bespaar tijd, creëer overzicht en vergroot de controle over je bedrijf. Kies echt voor Alles in één!

Voordelen van EasyVision

Met EasyVision heb je maximaal overzicht, inzicht en controle en besparing op arbeid- en kantoortijd. Door de modulaire opbouw kan EasyVision heel eenvoudig op jouw wensen worden afgestemd. Met het juiste EasyVision startpakket bereik je de ideale balans tussen uitvoering en het kantoor. Zonder dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt. EasyVision maakt het werk makkelijker en ondersteunt bij de ontwikkeling van je bedrijf.

 

1. Maakt het werk leuk en eenvoudig

EasyVision bevat honderden groene calculatie regels met werkomschrijvingen voor op de offerte, 7.000 planten en standaard lay-outs voor offertes en facturen. Hiermee heb je weinig voorwerk en ben je snel aan de slag.

2. 24/7 online

Met EasyVision heb je je kantoor op zak. Waar je ook bent en hoe laat het ook is. Je hebt altijd toegang tot EasyVision.

3. Grip

Overzichtelijk werken door een goede projectadministratie creëert rust. Door overzichtelijke rapportages hou je grip op je bedrijf. 

4. Besparing

De administratieve handelingen worden snel en efficiënt verwerkt. Dit levert je tijdwinst en inzicht op.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.