Skip to main content Skip to footer

Informatiebeveiliging

Binnen alle bedrijfsprocessen van InfoGroen vervult de informatievoorziening een cruciale rol. Wij gaan als organisatie zorgvuldig om met de informatie die klanten aan ons verstrekken.

ISO 27001 gecertificeerd

Bij InfoGroen gaan we zorgvuldig om met de informatie die wij voor onze klanten verwerken. Binnen de organisatie zijn we continu alert, nemen we maatregelen om de informatie optimaal te beschermen en verlagen de beveiligingsrisico’s. Op deze manier worden incidenten sneller voorkomen en kunnen we, indien er toch iets gebeurt, sneller detecteren en handelen.

We zijn trots op het behalen van het ISO 27001 certificaat. Met dit certificaat laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen we klanten de zekerheid bieden dat de software en data in veilige handen is.

Bekijk het certificaat hier.

Directieverklaring

Lees hier onze directieverklaring omtrent ons beleid rondom Informatiebeveiliging.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Privacy staat bij InfoGroen hoog in het vaandel. Persoonsgegevens verwerken wij in overeenstemming met de Europese en Nederlandse privacywetgeving. 

Lees hier ons Privacybeleid.

Telefonie

Inkomende telefonie wordt 180 dagen opgeslagen ten behoeve van opleiding, evaluatie en rapportage doelen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.