Skip to main content Skip to footer

27 september 2024

Rodenburg Tuinen over PlanVision

Rodenburg Tuinen, een gerenommeerd hoveniersbedrijf gevestigd in Harmelen, zet zich in voor het creëren van prachtige buitenruimtes voor hun klanten. Om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiëntie te verhogen, maakt Rodenburg Tuinen gebruik van PlanVision, een geavanceerde softwareoplossing van InfoGroen.

PlanVision stelt Rodenburg Tuinen in staat om hun projecten en werkzaamheden nauwkeurig te plannen en te beheren. Met deze software kunnen ze flexibel inspelen op veranderende omstandigheden en hebben ze continu inzicht in de bezetting binnen het bedrijf.

Dit helpt Rodenburg Tuinen om hun resources optimaal in te zetten en hun klanten nog beter van dienst te zijn. Door samen te werken met vaste partners voor specialistische werkzaamheden en gebruik te maken van moderne planningstechnologie, positioneert Rodenburg Tuinen zich als een vooruitstrevend hoveniersbedrijf dat kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan.

Bekijk hieronder de video van Rodenburg Tuinen over PlanVision (2:58).

About the author

Yor Smit

Als gepassioneerde consultant en content creator breng ik groene ICT tot leven op het beeldscherm. Mijn blogs, artikelen en video's vertalen complexe technologie naar begrijpelijke, tijdbesparende inzichten voor groenprofessionals. Met mijn pen als gereedschap smeed ik een brug tussen technologie en natuur, waardoor hoveniers, kwekers en andere groensectorexperts efficiënter kunnen werken.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.