Skip to main content Skip to footer

VisionConnect

Goede software biedt ook de mogelijkheid voor API verbindingen zodat een brug gebouwd kan worden tussen twee verschillende systemen. Dit zorgt er voor dat zij met elkaar kunnen communiceren. Met VisionConnect kun je data op een veilige en betrouwbare manier uitwisselen met andere vestigingen, data delen en probleemloos data importeren en exporteren.

4 voordelen van VisionConnect

Uitwisselen van data kan veel gemak opleveren. VisionConnect biedt deze oplossing en zorgt ervoor dat informatie vlekkeloos wordt gedeeld. Data importeren en exporteren is geen probleem. Met VisionConnect bespaar je tijd, voorkom je fouten en beschik je altijd over actuele informatie.

1. Zowel eenrichtings- als tweerichtingsverkeer
Hoogwaardige integratieoplossingen zijn mogelijk en zorgen ervoor dat data slecht één keer ingevoerd hoeft te worden. Hoe vaak we synchroniseren, stemmen we samen af en zorgt ervoor dat je in control blijft.

2. API koppelingen
Het gebruik van API koppelingen maakt het mogelijk om artikelen met informatie zoals prijzen en voorraadhoeveelheden uit GroenVision in te lezen naar je webshop.

3. Veel besparingspotentieel
Koppelingen met diverse andere systemen zorgen dat je altijd beschikt over de juiste data en levert veel tijdwinst op. Denk bijvoorbeeld aan factuurverwerking, inkoopoplossingen, webshop, en meer …….

4. Actueel overzicht voorraad
Altijd een actueel overzicht van de voorraad doordat ingekochte artikelen direct in het systeem worden geïmporteerd.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.