Skip to main content Skip to footer

Groenvoorziener

Ben je als grotere hovenier/groenvoorziener, met zowel particuliere als zakelijke klanten, op zoek naar één complete oplossing? Onze software is gemaakt voor managers die hun bedrijf optimaal bestuurbaar willen houden.

Groene bedrijfsprocessen automatiseren

Gewone software is niet goed genoeg voor onze klanten, juist daarom kiezen onze klanten speciaal voor onze groene software. Al meer dan 35 jaar realiseren wij passende oplossingen voor al je bedrijfsprocessen. Onze, met groene vingers ontwikkelde, software automatiseert je klant- en werkprocessen volledig, levert je tijdwinst en grip op je bedrijf, zodat jij je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je medewerkers en het bedrijf.

Alles in één systeem

Onze software helpt om je bedrijf efficiënt in te richten. Het programma is eenvoudig in gebruik en groeit bovendien met je mee. Dit is het idee achter GroenVision′s innovatieve, toegankelijke software. Dat betekent voor jou optimale controle over je bedrijfsvoering en meer tijd voor je klant en medewerkers.

Passende oplossing

Voor elk type bedrijf is er een passend pakket software samen te stellen. Van het eenvoudig vastleggen van klantgegevens en maken van standaardbrieven tot uitgebreide projectcalculaties en offertes. Wij denken met je mee voor de beste oplossing.

GroenVision

GroenVision is dé geïntegreerde bedrijfssoftware voor groenvoorzieners en grotere hoveniers. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld. Het is een allround programma en eenvoudig in gebruik. Met de vele, standaard, functionaliteiten heb je grip op alle processen en optimale controle over je bedrijfsvoering. 

GroenVision Enterprise

Voor bedrijven of organisaties binnen de groenvoorziening met meerdere vestigingen of businessunits; eventueel in combinatie met andere sectoren. Met GroenVision Enterprise worden alle bedrijfsprocessen geïntegreerd waardoor het bedrijf optimaal bestuurbaar wordt, met als resultaat tevreden klanten.

VisionMobile

Met VisionMobile werk je efficiënter, sneller en digitaal! Met VisionMobile kun je alle projectkosten digitaal registreren en je klant online inzicht geven in het projectdossier. VisionMobile, is een complete app, die geïntegreerd is binnen GroenVision en zowel voor de medewerkers als voor de klant een mooie digitale tool.

PlanVision

PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en/of materieel. Met PlanVision kun je flexibel plannen en heb je een continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. De planning is ook beschikbaar als digitale werkbon binnen VisionMobile.

HelixCAD

Met HelixCAD maak je weergaloze ontwerpen en exacte uitvoeringstekeningen. In 2D of 3D! Het programma is compleet en gebruikersvriendelijk en zit boordevol groene kennis en handige groene tools. De overzichtelijke menustructuur en de gebruikte iconen maken in één oogopslag duidelijk hoe HelixCAD werkt.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.