Skip to main content Skip to footer

BOR-dienstverlening

Wil je in de dynamiek van alledag overzicht houden over je projecten en planning rond Beheer Openbare Ruimte? En wil je inzicht in de performance van de BOR-Dienstverlening? Met een programma dat eenvoudig gekoppeld kan worden aan beheersoftware/GIS en aan de softwarepakketten?

Groene bedrijfsprocessen automatiseren

Gewone software is niet goed genoeg voor onze klanten, juist daarom kiezen onze klanten speciaal voor onze groene software. Al meer dan 35 jaar realiseren wij passende oplossingen voor al je bedrijfsprocessen. Onze, met groene vingers ontwikkelde, software automatiseert je klant- en werkprocessen volledig, levert je tijdwinst en grip op je bedrijf, zodat jij je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je medewerkers en bedrijfsactiviteit.

Alles in één systeem

Onze software helpt om je bedrijf efficiënt in te richten. Het programma is eenvoudig in gebruik en groeit bovendien met je mee. Dit is het idee achter BOR-Vision′s innovatieve, toegankelijke software. Dat betekent voor jou optimale controle over je bedrijfsvoering en meer tijd voor je klant.

Passende oplossing

Speciaal voor het BOR-domein bieden we een complete geïntegreerde automatiseringsoplossing die helpt om in de dynamiek van alledag overzicht te houden over de projecten en planning rond het beheer van de openbare ruimte. Wij denken met je mee voor de beste oplossing.

BOR-Vision

BOR-Vision is de complete geïntegreerde automatiseringsoplossing voor projecten in het BOR-domein, voor de aanleg en het onderhoud van groen en grijs. BOR-Vision omvat modules voor het totale werkproces: van calculatie en offertes tot en met planning, nacalculatie, facturatie en rapportages. BOR-Vision helpt om in de dynamiek van alledag overzicht te houden op lopende projecten en planning en inzicht te krijgen in de performance van activiteiten in het BOR-domein.

VisionMobile

Met VisionMobile werk je efficiënter, sneller en digitaal! Met VisionMobile kun je alle projectkosten digitaal registreren en je klant online inzicht geven in het projectdossier. VisionMobile, is een complete app, die geïntegreerd is binnen GroenVision en zowel voor de medewerkers als voor de klant een mooie digitale tool.

PlanVision

PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en/of materieel. Met PlanVision kun je flexibel plannen en heb je een continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. De planning is ook beschikbaar als digitale werkbon binnen VisionMobile.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.