Skip to main content Skip to footer

SW-bedrijf

Wil je uniformiteit in het ICT-landschap? Werken met één geïntegreerde database? Overkoepelend werken aan verschillende bedrijfsonderdelen en tegelijkertijd per bedrijfsonderdeel werken in een eigen, passende werkomgeving?

Groene bedrijfsprocessen automatiseren

Gewone software is niet goed genoeg voor onze klanten, juist daarom kiezen onze klanten speciaal voor onze GroenVision software. Al meer dan 35 jaar realiseren wij passende oplossingen voor al je bedrijfsprocessen. Onze, met groene vingers ontwikkelde, software automatiseert je klant- en werkprocessen volledig, levert je tijdwinst en grip op je bedrijf, zodat jij je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je medewerkers en het bedrijf.

Alles in één systeem

Met onze allround software heb je altijd up-to-date inzicht in de performance van het totale bedrijf én van de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Met een centraal informatiesysteem heeft zowel het management als de projectleiders en uitvoerders alle relevante informatie beschikbaar. Het is hiermee een uitkomst voor de bedrijfsvoering met meerdere bedrijven.

Passende oplossing

Overkoepelend werken in verschillende bedrijven is mogelijk. Wij verzorgen een op maat ingerichte automatiseringsomgeving, die naadloos aansluit op de bedrijfsstructuur en -processen. De inrichting bepaal je zelf door aan te geven welke informatie en functionaliteiten over de verschillende bedrijven gedeeld moeten worden en welke niet. Uiteraard denken wij met je mee voor de beste oplossing.

SW-Enterprise

Met SW-Enterprise creëer je uniformiteit in het ICT-landschap. Dit maakt het beheer eenvoudiger, efficiënter en dus goedkoper. Je hebt altijd up-to-date inzicht in de performance van het totale bedrijf en van de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. SW-Enterprise maakt het mogelijk om overkoepelend te werken aan verschillende bedrijfsonderdelen. En tegelijkertijd per bedrijfsonderdeel te werken in een eigen passende omgeving.

VisionMobile

Met VisionMobile werk je efficiënter, sneller en digitaal! Met VisionMobile kun je alle projectkosten digitaal registreren en je klant online inzicht geven in het projectdossier. VisionMobile, is een complete app, die geïntegreerd is binnen GroenVision en zowel voor de medewerkers als voor de klant een mooie digitale tool.

PlanVision

PlanVision is een uitgebreide planningstool voor het inplannen van medewerkers en/of materieel. Met PlanVision kun je flexibel plannen en heb je een continu inzicht op de over- en onderbezetting binnen het bedrijf. De planning is ook beschikbaar als digitale werkbon binnen VisionMobile.

VisionConnect

Werk je met een extern financieel- of personeelssysteem, in combinatie met Vision? VisionConnect maakt op een eenvoudige manier koppelingen tussen systemen mogelijk. Op deze manier houd je overzicht.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.