Skip to main content Skip to footer

27 september 2023

Vakbeurs Openbare Ruimte

  • Standnummer: 4.3.00
  • Wanneer? 27 en 28 september 2023
  • Locatie:
    Jaarbeurs Utrecht
  • Branche:
    Openbare ruimte

InfoGroen is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte die op 27 en 28 september wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, gezondheid, et cetera. De lijst is onuitputtelijk. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is een bezoek aan de 19e editie van Vakbeurs Openbare Ruimte een must.

Uiteraard is InfoGroen, als groene software leverancier ook aanwezig. In onze stand (standnummer 4.3.00) kun je kennis maken met onze hoogwaardige automatiseringsoplossingen voor de groensector. Zo helpt BOR-Vision je om in de dynamiek van alledag overzicht te houden over je projecten en planning rond Beheer Openbare Ruimte en geeft jou, en je opdrachtgevers, inzicht in de performance van je BOR-dienstverlening. BOR-Vision kan eenvoudig worden gekoppeld aan beheer software/GIS en aan jouw softwarepakketten voor je andere domeinen, financiën en HRM.
Wij demonstreren je graag onze vakgerichte software oplossingen.

De beurs is uitsluitend toegankelijk na voorregistratie. Dus registreer je bezoek hier.

Wil je meer informatie over de Vakbeurs Openbare Ruimte, kijk dan op de website van de beurs.

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.