Skip to main content Skip to footer

07 januari 2025

Groene Sector Vakbeurs 2025

 • Standnummer:
  nog niet bekend
 • Wanneer?
  7, 8 en 9 januari 2025
 • Locatie:
  Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
 • Branche:
  Hoveniers

Op 7, 8 en 9 januari 2025 is InfoGroen aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. We kijken er naar uit om je daar te ontmoeten. 

Tijdens de beurs brengen wij onder andere de nieuwste ontwikkelingen in VisionMobile en PlanVision onder de aandacht. Zo tonen we de VisionMobile Projectopname App. Hiermee kun je ter plekke op de projectlocatie snel een eenvoudig nieuwe klanten en projecten opnemen. Ook nieuw is de mogelijkheid om de planning op een groot scherm in de kantine te laten zien, naast dat dit ook in de VisionMobile App te zien is.

In de stand uiteraard ook aandacht voor HelixCAD, hét programma waarmee je naast 2D en 3D ontwerpen voor de presentatie en verkoop van tuinen en projecten, ook technische tekeningen voor de uitvoering maakt. En met de nieuwe update 3.08, die eind december verschijnt, wordt het 3D tekenen nog realistischer. We laten je graag zien wat er met de uitbreidingen mogelijk is.

Wij ontmoeten je graag in onze stand (standnr. 115, hal 1)

De beurs is geopend van 13:00 – 21:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de beurs en de stand van InfoGroen.  

De beurs is uitsluitend toegankelijk na voorregistratie. Bestel hier alvast je online toegangskaart. 

Tot ziens op 7, 8 en 9 januari 2025! 

Waarom bezoeken?

De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 16.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Meer dan 300 exposanten presenteren zich

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken De Groene Sector Vakbeurs een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines en producten, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Denk aan prachtig aangelegde groene zones en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden. Je ziet, voelt en ervaart duurzame, inspirerende praktijkoplossingen. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.