Skip to main content Skip to footer

02 oktober 2024

GrootGroenPlus 2024

  • Standnummer: nog niet bekend
  • Wanneer?
    2, 3 en 4 oktober 2024
  • Locatie:
    Business Centre Treeport
  • Branche:
    (handels)kwekerij

Op GrootGroenPlus demonstreren wij je graag onze vakgerichte software oplossingen, dus combineer een bezoek aan deze beurs met een bezoek aan onze stand! 

GrootGroenPlus is een beurs, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België de laatste ontwikkelingen presenteren. 

Het thema van deze beurseditie is ‘Dynamisch en Digitaal’. Dit thema is ook op InfoGroen van toepassing. Met onze groene roots zijn wij al meer dan 35 jaar partner van hoveniers en (handels)kwekers die meer efficiency in hun bedrijfsvoering willen. 

In onze stand kun je kennis maken met de GroenVision bundels die wij voor de verschillende typen bedrijven beschikbaar hebben. 

Met VisionMobile heb je je kantoor op zak! Wij laten je graag de voordelen zien. VisionConnect maakt het mogelijk om koppelingen met GroenVision te maken. Een online koppeling met de boekhouding is hier een mooi voorbeeld van. Laat je informeren over de mogelijkheden! 

Je vindt InfoGroen langs de rode route op stand R115. 

Voor meer informatie kijk op: https://grootgroenplus.nl/

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.