Skip to main content Skip to footer

10 oktober 2024

Meesters in de Tuin 2024

  • Wanneer?
    10 oktober 2024
  • Locatie:
    Ebben INSPYRIUM, Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk
  • Branche:
    hoveniers

Donderdag 10 oktober vindt voor de 9e keer het Meesters in de Tuin event plaats. Dit B2B event richt zich o.a. op de betere hovenier en tuinontwerp(st)ers. InfoGroen is als partner uiteraard aanwezig bij dit event. 

Op 12 oktober zijn wij met een stand aanwezig op het inspiratie-, netwerk- én kennisevent voor hoveniers: Meesters in de Tuin. We presenteren onder andere PlanVision en VisionMobile en vertellen je graag over de nieuwste ontwikkelingen en onze groene software oplossingen waarmee je tijd en kosten kunt besparen.

Daarnaast verzorgt John Willemsen ook een kennissessie met als thema “Goede planning is de basis voor tevreden klanten, medewerkers én bedrijfsresultaat”.

De beursvloer is vanaf 16:30 uur geopend. Boek nu je ticket en stap op 12 oktober binnen in een inspirerende wereld waar alles draait om innovatie, onderscheidend vermogen, noviteiten en kennis.  

Naast de stands van de partners biedt het event een avondvullend programma met een spectaculaire opening, gevolgd door een formeel beursmoment, kennissessies en een afsluiting met diverse artiesten. Een unieke gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. 

Zien wij jou op 12 oktober?

Voor meer informatie over het event kijk op: https://meestersindetuin.nl

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.